Seminari: Comprensió del risc i la resiliència a la psicosi. Una nova mirada en la interacció en els factors genètics i psicosocials.

Presentem una síntesi de resultats d’un programa de recerca que ha seguit longitudinalment a joves amb factors de risc per a comprendre els mecanismes psicològics de risc i resiliència vers la psicosi.

Formulari d'inscripció individual

Import del curs: 0€
Data Inici: 07-10-2022 Hora: 10:30 Durada: 2h
Dies del curs: 7 d'octubre
Lloc: La Lleialtat Santsenca. Carrer d'Olzinelles, 31, 08014 Barcelona

Organitzat conjuntament amb: Dr. Neus Vidal Barrantes


* Camp ObligatoriPOLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de la normativa vigent Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu, l’informem que les seves dades seran utilitzades per la gestió de les inscripcions a les activitats que organitza l’ Institut Docent FHSPC. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat enviant o correu a lopd@fhspereclaver.org o bé presencialment a C/Vila i Vilà, 16 08004 de Barcelona. Per a més informació sobre la política de protecció de dades cliqueu aquí.
HE LLEGIT* (*Per inscriure’s a l’activitat docent cal marcar aquesta casella).

Rebre comunicats de Sant Pere Claver
Si t’interessa rebre el Butlletí electrònic i comunicats de les diferents activitats que el departament de Comunicació de la Fundació Hospital Sant Pere Claver envia, si us plau, marca la casella.
VULL REBRE INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS DE LA FUNDACIÓ