Seminari: La construcció de la identitat en l'adolescència contemporània. Tensions i conflictes en el marc clínic

Com a professionals que treballem en el camp de la salut mental i que acompanyem a adolescents amb problemàtiques de salut mental en els seus processos de conquesta identitària, ens trobem immersos en molts interrogants davant de l’expressió del patiment mental i relacional. Aquesta jornada pretén debatre i compartir reflexions sobre aquesta realitat creixent.

Formulari d'inscripció individual

Import del curs: 15€
Data Inici: 30-09-2022 Hora: 09:00 Durada: 3h
Dies del curs: 30 setembre 2022
Lloc: La Lleialtat Santsenca - C. d'Olzinelles, 31


* Camp Obligatori



POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de la normativa vigent Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu, l’informem que les seves dades seran utilitzades per la gestió de les inscripcions a les activitats que organitza l’ Institut Docent FHSPC. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat enviant o correu a lopd@fhspereclaver.org o bé presencialment a C/Vila i Vilà, 16 08004 de Barcelona. Per a més informació sobre la política de protecció de dades cliqueu aquí.
HE LLEGIT* (*Per inscriure’s a l’activitat docent cal marcar aquesta casella).

Rebre comunicats de Sant Pere Claver
Si t’interessa rebre el Butlletí electrònic i comunicats de les diferents activitats que el departament de Comunicació de la Fundació Hospital Sant Pere Claver envia, si us plau, marca la casella.
VULL REBRE INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS DE LA FUNDACIÓ