Benvinguda

"Fem créixer el teu coneixement"

Sant Pere Claver - Institut Docent és l'òrgan docent amb vocació i compromís social, vinculació i proximitat que canalitza, proveeix i projecta el coneixement i l'expertesa dels equips de professionals i col·laboradors per compartir, des d'una visió interdisciplinària, un espai de formació propi i especialitzat.

Per a nosaltres, el coneixement, la recerca i la innovació no es poden desvincular i van molt associats a la pràctica assistencial.

És per això, que hem desplegat diverses línies:

Docència Especialitzada

Llegir més » Cursos, jornades, seminaris o tallers amb un alt nivell d'especialització dirigits professionals del sector.

Conferències d'Actualitat

Llegir més » Els 'Converses' són xerrades divulgatives, gratuïtes i sobre temàtiques d'interès general dirigides a la societat.

Recerca i Innovació

Llegir més » Promou, gestiona i coordina la recerca del Grup Sant Pere Claver. Està centrada en la clínica i les necessitats dels pacients vetllant per criteris d’ètica i qualitat, integrada en l'assistència es considerada una eina essencial de millora i reciclatge professional.

Aliances i Convenis de Col·laboració

Llegir més » Establim un marc de col·laboració amb centres educatius, universitaris i empreses amb l'objectiu d’oferir a l'alumnat pràctiques, tutories, supervisions, observacions o immersió en algun dels programes o serveis al costat d’un equip pluridisciplinar.

Publicacions

Llegir més » Engloba una línia editorial de llibres, estudis, informes i manuals pràctics dirigits al sector o a la societat amb la finalitat de difondre el coneixement del nostre equip humà.


"El coneixement és una aventura incerta
que comporta el risc de la il·lusió i l'error"
Edgar Morin


Sigues benvingut, et convidem a coneixe'ns per estar  


Carles Descalzi
Gerent